Usluge

Savjetovanje i psihološka pomoć

Pružamo psihosocijalnu pomoć i podršku kroz proces fizičkog i psihičkog osnaživanja pojedinca, njegove obitelji i socijalnog okruženja kako bi u sebi i svojoj okolini pronašao ili stekao snage i načine za uspješno suočavanje sa stresom i brže se uključio u svakodnevni život.

Djelatnici i volonteri udruge svojim humanitarnim djelovanjem i različitim aktivnostima s raznim skupinama korisnika na više razina pružaju podršku i doprinose dobrobiti korisnika, njegove obitelji i zajednice.

Profesionalno usmjeravanje

Skupom različitih aktivnosti pojedincima pomažemo identificirati vlastite mogućnosti, kompetencije i interese. Pomažemo u donošenju odluka o obrazovanju, osposobljavanju, odabiru poslova te zajedno s vama radimo na poboljšanju vaših vještima kako biste povećali svoju zapošljivost i upravljali vlastitom profesionalnom karijerom. 

Zaštita i promicanje zdravog načina življenja

Provođenjem nekoliko programa i projekata usmjerenih na promociju zdravog načina življenja želi se povećati očekivano trajanje godina života i broj godina života bez bolesti i/ili invaliditeta, povećati natalitet i postići visoka razina tjelesnog i mentalnog zdravlja. Djelovanjem na osobnoj razini kao i na razini cijelog društva i njegovog okoliša, želi se utjecati na najvažnije odrednice zdravlja - biološka, psihološka, okolišna i socijalna.

Zdravlje i tjelesna aktivnost

Organiziramo tjelesne aktivnosti organiziranjem različitih događaja za javnost na nacionalnoj i lokalnoj razini, zbog podizanja razine svijesti o važnosti tjelesne aktivnosti u prevenciji kroničnih nezaraznih bolesti. Redovita tjelesna aktivnost ima dokazani učinak na očuvanje zdravlja, no razvoj suvremene mehanizacije i automatizacije dovodi do promjena u načinu života bez dovoljno kretanja.

Aktivnosti preko kojih članovi naše udruge promiću aktivnosti rekreacije jesu joga i zen meditacija.

Pridružite nam se na meditacijskim i joga radionicama, a za termin i više informacija kontaktirajte nas. 

Edukacije i radionice

Kod nas nikada nije dosadno, pa za sve koji žele saznati više o alternativnom načinu življenja, yogi, čajevima i zdravom načinu življenja, ne ustručavajte se kontaktirati nas. 

Radimo: 

Meditacijske grupne radionice (svakog petka)
Yoga radionice i vježbe svakog tjedna 
Kineske čajne ceremonije - gongfu
Predavanja, edukacije i radionice medijacijskog povlačenja – teorija i praksa Chana
ZenYoga seminare

Provedeni projekti i programi

Pošaljite upit

EU banner Udruga za sport Šibenik
Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
facebook