Otvorene prijave za besplatne prekvalifikacije i osposobljavanje

14. listopada 2019.

Udruga „Za sport“ i Šibenska privatna gimnazija pozivaju te da se prijaviš na besplatan program osposobljavanja.

Preko projekta „Inovativni obrazovni programi za ranjive skupine tržišta rada u sektoru turizma i ugostiteljstva“, udruga „Za sport“ u partnerstvu sa Šibenskom privatnom gimnazijom i poduzećem Krešimir d.o.o., osiguralo je besplatne prekvalifikacije i osposobljavanje za zanimanja:
- Pomoćni kuhar / pomoćna kuharica
- Konobar / konobarica
- Turistički vodič / turistička voditeljica

Osposobljavanje je u potpunosti financirano sredstvima Europskog socijalnog fonda te je za sve nezaposlene polaznike besplatno.

Posebno je atraktivno jer veći dio osposobljavanja (70 posto) čini praktična nastava. Za konobare i kuhare će se praksa održavati u restoranu vrta Sv. Lovre u Šibeniku, dok će se teoretski dio programa provoditi u samom prostoru šibenske gimnazije. Na ovaj način se kroz samo osposobljavanje stječe i vrlo vrijedno radno iskustvo i znanje u struci. Za svako zanimanje ostvaruje se upis u radnu knjižicu. Udžbenici, radna oprema i materijali te troškovi prijevoza su za sve polaznike osigurani.

Edukacija je besplatna nezaposlenim osobama koji zadovoljavaju sljedeće kriterije:

  • Mlađi od 25 godina
  • Stariji od 54 godine
  • Osoba sa invaliditetom

Svi zainteresirani koji ispunjavaju navedene uvjete mogu se prijaviti kod nas u udruzi, na e-mail: info@uzs-sibenik.hr ili broj telefona: 095 913 5695.

EU banner Udruga za sport Šibenik
Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
facebook